Tarjoamamme risteilyt

Risteilyesimerkkejä. Kaikki risteilyt ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Tilaa kauttamme catering tai tuokaa omat eväät, Paradisen keittiöstä löytyy astiastot ja kylmäsäilytystilat.

Lyhyt päivä- tai iltaristeily, kesto 2-3 h

Lähtö ja paluu tapahtuu kotisatamastamme Katajanokalta. Ehdimme nähdä Helsingin keskeiset paikat mereltä. Esim Kauppatori, Kaivopuisto, ja Merisatama. Purjeiden nosto kuuluu ohjelmaan ja Suomenlinnan kierron jälkeen reitti kulkee Kustaanmiekan läpi kun suuntaamme takaisin Katajanokalle.

Tarjoamme risteilyllä kahvia ja teetä, muu tarjoilu voidaan sopia erikseen.

Merellinen päiväristeily, Kesto n. 4-5 h

Pidempi risteilyaika mahdollistaa pysähdyksen jossakin Helsingin edustan saarisatamista. Kävelykierros Vallisaaressa tai pysähdys Suomenlinnan vierasvenesatamassa rytmittää mukavasti purjehdusta. Reitti suunnitellaan aina sään ja toiveidenne mukaisesti.

Risteilyyn kuuluu lasi kuohuvaa sekä kahvi tai tee.

Pitkä risteily

Yön yli risteilyllä ehtii jo pidemmälle, vaikka Tallinnaan ja takaisin. Muita mahdollisia yöpymissatamia on Helsingistä itään ja länteen useita. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä matkasi. Paradisessä on neljä hyttiä parivuoteilla joten mukavasti mukaan mahtuu kahdeksan veneessä yöpyvää vierasta.

Tapahtuma tai yöpyminen

Paradisen voi varata myös satamassa tapahtuvaa tapahtumaa varten, esimerkiksi syntymäpäiviä tai yöpymistä varten, ilman että lähdemme merelle. Kysy meiltä lisää!